Párkapcsolati tréning

Harmonikus, kiegyensúlyozott, mindkét fél számára egyformán örömet jelentő párkapcsolatra vágyunk mindannyian. Mégis előfordul, hogy meggondolatlanul mondunk vagy teszünk valamit a pillanatnyi lelkiállapotunk hatására, vagy jó szándékkal fordulunk a másik felé, mégis megbántódás lesz belőle. A párkapcsolati tréning során rövid tesztek és gyakorlatok segítségével világítunk rá olyan kommunikációs jellemzőkre és személyiségből fakadó működési módokra, melyek befolyásolják kapcsolatainkat. A jó hangulatot játékok garantálják. A tréning hatására megértőbb és elfogadóbb leszel mind a társad, mind saját magad felé.

Tréningünkre fiatal felnőttek (18+) jelentkezését várjuk. Ha már van párod, azért, ha még nincs párod, azért! Minden olyan fiatal számára hasznos a részvétel, aki szeretne tenni jelenlegi vagy jövőbeli párkapcsolatáért. A tréning időtartama 8 óra, melyet egy napon tömbösítve tartunk. A tréningen a résztvevők által hozott problémákat dolgozunk fel. Önismereti szinten dolgozunk, a csoport visszajelzéseiből építkezünk. Nyitott, őszinte emberi kapcsolattá formáljuk a párkapcsolatot.

A tréningről érdeklődni és jelentkezni a +36 30 9122-534-es telefonszámon, vagy az info@kamaszter.hu e-mail címen lehet. A tréning díja 12.000 Ft, melyet előre utalással vagy a helyszínen készpénzben lehet befizetni.

Aktuális időpontjaink:
  • 2016. szeptember 3. (10-18 óra)

 Kamasztér - 2019 -
Coaching, Képzés, tréning