TÁMOGATÓKNAK

A Kamasztér Alapítvány 2003 óta foglalkozik hátrányos helyzetű tehetségek segítésével. Szervezetünk egyik zászlóshajója a nyári Tehetségfejlesztő Tábor , amelyet évente, összesen 100 diák részvételével rendezünk meg.

A Tehetségfejlesztő Tábor egy olyan közösségi élmény, amelynek keretében a diákok egyszerre fejleszthetik kommunikációs képességeiket, szociális készségeiket, illetve tudatos és kreatív gondolkodásukat, és tölthetnek el egy hetet a Balaton partján. A táborozók a játékos tréningek mellett sportprogramokon, kézműves foglalkozásokon, kalandtúrákon és egyéb, a közösségi élményt és a pihenést is szem előtt tartó tevékenységeken vehetnek részt.

A Tehetségfejlesztő Tábort a Kamasztér Alapítvány 100 százalékban pályázati forrásokból és magánadományokból finanszírozza, ezáltal elérve, hogy a program költségei a hátrányos helyzetben lévő gyermekek családjait ne vagy csak minimális mértékben terhelje.

Ehhez szeretnénk kérni az Ön és/vagy cége támogatását.

Egy táborozó szállásának, napi ötszöri étkezésének, belépőjegyeinek (múzeum, strand, hajókirándulás), speciális eszközeinek költsége 60.000 forint. Ez az összeg továbbá tartalmazza a táborozatásban önként közreműködő szakemberek – trénerek, coachok, pedagógusok és pszichológusok – költségeit is, így támogatásával a gyermekek mindennemű ellátása lehetővé válik.

A Tehetségfejlesztő Tábor CSR program, támogatása költségként elszámolható.

Kamasztér Alapítvány
közhasznú szervezet
Adószám: 1811-2670-1-41
Számlaszám: 17703006-20069823-00000000 (OTP)

Bővebb információkért, kérjük, keressen meg minket Facebook-oldalunkon, az info@kamaszter.hu email címen vagy a 30/9122 534-es telefonszámon keresztül.

A Kamasztér Alapítvány csapata

Alt text

 Kamasztér - 2019 -
Tábor, Támogatók CSR

További információk