1072 Budapest, Dob utca 52. +36 30 912 25 34 iroda@kamaszter.hu

Pártoló Tagság

Egyre több gyerek küzd mentális problémákkal. A karantén után a háború ténye tovább növeli a bizonytalanságot bennük. Mi a Kamasztér Alapítvány önkéntesei hisszük, hogy törődéssel, összefogással, tenni akarással túl tudjuk lendíteni őket a nehézségeiken.

Támogatásoddal most te is részese lehetsz ennek!

Mi a szakértelmet és a napi szintű extra figyelmet adjuk a gyerekeknek, te Pártoló tagként hozzájárulhatsz az anyagi feltételek biztosításához.

Légy Pártoló Tagunk és tegyünk együtt a gyerekek életminőségének javításáért!

Pártoló tagjainknak a segítői élmény mellé, beszámolókat készítünk az eredményeinkről, workshopokat tartunk gyereknevelési témákban, és kedvezményeket biztosítunk szolgáltatásainkból.

Amennyiben

  • egyetértesz alapítványunk küldetésével;
  • szeretnéd támogatni a munkánkat;
  • szívesen lennél jelen egy olyan közösségben, ahol a gyermek az elsődleges szempont;
  • szeretnél „mini” workshopokon részt venni és 
  • egyéb szolgáltatásainkból kedvezménnyel élni

Csatlakozz hozzánk!

Célunk, minél több fiatalt elérni és a programjainkba bevonni, ezért a támogatásokat az alábbiakra fogjuk költeni: Social média megjelenések, fejlesztések, hirdetések, önkéntesek képzése és a Támasztér @csetpont működtetése.

Mindehhez Pártoló Tagként évi 12.000 Ft összegű támogatással tudsz hozzájárulni, mely által teljeskörű tagja leszel támogatói körünknek.

Úgy érzed itt az ideje csatlakozni hozzánk? Ne késlekedj, várunk a csapatunkba Téged is!

A velünk való együttműködés átlátható és praktikus szempontok mentén történik. Partnereinknek biztosítjuk a célcsoporttal való közvetlen találkozást, levesszük a vállukról a választás terhét a sok lehetőség közül. Szakmai szemmel tudjuk kiválasztani azt a célcsoportot amely leginkább rászorul a fejlesztő támogatásra, így ez Partnereink számára idő-és energiahatékony.

Az együttműködés során lehetőséget kínálunk a kiválasztott célcsoport közvetett támogatására, így közös erővel többszörös eredményt érhetünk el. A mi szaktudásunk, tapasztalatunk és a Partner anyagi támogatásának összeadásával érjük el a közösen kitűzött célt – egymást erősítve!

Amennyiben szívesen lennél Pártoló Tagunk, kérünk küld el a tagsági díjat (12.000 Ft-ot) az alapítvány bankszámlájára. A tagsági díj a befizetés évében érvényes. 

Bankszámlaszámunk: Magnet Bank: 16200106-11654892

Közleménybe írd be: Pártolói Tagság

Támogatóink