Kiket támogatunk?

A tehetség nem válogat. Megjelenik itt, ott, amott, különböző formában. Fajra, nemre, bőrszínre, társadalmi helyzetre tekintet nélkül, egyszer csak kinyílik, mint egy rózsa. A környezeti hatás bontakoztatja ki, ha sikerül megfelelő teret adni neki. Ma Magyarországon sok olyan gyermek van, aki csak azt érzi, hogy más, mint a többi. Megfelelő családi háttér nélkül nem tud érvényesülni. Elvész ez a kincs, pedig nagy szükség lenne rá.

Ő lehetne a példa, akire felnéznek társai. Ő lehetne az, aki utat mutat, aki reményt kelt és aki bizonyít. Hiteles és sikeres. Sikeres abban, hogy van munkája, rendszeres jövedelme, nincsen tartozása. Igazi siker ez egy olyan közegben, ahol senki sem foglalkoztatott és esélye sem nagyon van a munkavállalásra. Közmunkából, szociális ellátásból megélni nem lehet, csak napról napra élni, ami a gyermek fejlődését nem szolgálja. Tehetséggel innen kitűnni óriási lépés, mert tanulni, fáradni, teljesíteni, megfelelni, fejlődni, megérteni, elfogadni, kitartónak és következetesnek lenni abban a környezetben, ahonnan ő jön, nincs minta.

Ezért „Mutass utat” projektünkben őket támogatjuk. Törődést, fejlesztést, mentorálást, tanácsadást, lehetőséget kap tőlünk, hogy képes legyen változni, önmagáról gondoskodni, álmait valóra váltani, tehetségét a társadalom számára is hasznos módon kamatoztatni.

Támogatásoddal nagyobb az esély számunkra is!