1072 Budapest, Dob utca 52. +36 30 912 25 34 iroda@kamaszter.hu
Fejben dől el

A napjainkban bekövetkezett nagy mértékű változás megnehezíti a sportoló gyerekek felkészülését, majd a későbbi eredményességét is. Az edzések, versenyek elmaradása és a visszatérés a régi kerékvágásba is kihívás a gyerekek számára. Szükség van mind a pszichés egyensúly, mind pedig a belső motiváció fenntartására. Mi a Kamasztér Alapítványnál azon dolgozunk, hogy megkönnyítsük a sportoló gyerekeknek a változások kezelését, a saját problémák feldolgozását és az eredményesség fenntartását ebben a nehéz időszakban.

„Fejben dől el” című mentális fejlesztő programunkat azoknak az utánpótlás korú gyerekeknek dolgoztuk ki, akik nagyobb önbizalomra, kevesebb stresszre vágynak, szeretnének még jobb eredményeket elérni sportjukban, és készek tenni is ezért.

A program célja a céltudatosság, önbizalom és sikerorientáció erősítése, a mentális felkészülési rutin és a pozitív belső beszéd kialakítása, a figyelem-koncentráció fejlesztése. A foglalkozások relaxációs és szimbólumterápiás módszereket, strukturális gyakorlatokat és személyiségfejlesztő játékokat tartalmaznak. A programot Balog Edina Anna tehetségfejlesztő szakember, sport-coach tartja, a Kamasztér Alapítvány önkéntesei pedig mentorként működnek közre. A program 10 alkalomból áll, a foglalkozások a Zoom meetingen keresztül valósulnak meg a jelentkező gyerekekkel egyeztetett időben. A programra 10 éven felüli gyerekek jelentkezését várjuk. Szívesen fogadjuk csapatok jelentkezését is.