1072 Budapest, Dob utca 52. +36 30 912 25 34 iroda@kamaszter.hu
Családi nap

Gondolta volna, hogy a Kamasztér Alapítvány céljának megvalósulása hozzájárul az Ön vállalatának hatékonyabb működéséhez?

Alapítói törekvésünk a kamasz gyermekek életminőségének javítása kompetenciafejlesztéssel és családi kapcsolataik javításával. A szülő-gyermek viszony mindkét fél életvitelére, munkahelyi, iskolai teljesítőképességére kihat. Az Ön támogatásával lehetőség nyílik a vállalatnál dolgozó szülők számára, hogy kötetlen szabadidős tevékenység közben az alapítvány szakembereivel a családi, nevelési nehézségeket átbeszéljék, problémáikra megoldást találjanak.

A Több, mint játék című programunk keretében komplex Családi Tanácsadó szolgáltatásunkat ingyenesen kínáljuk az Ön számára. A tanácsadást pszichológusok és fejlesztő szakemberek végzik, ahol egyéni problémák feltárására, kérdések feltevésére és tesztek kitöltésére kínálunk lehetőséget.

A Kamasztér Alapítvány 15 éve foglalkozik a kamaszok problémáival, a szülők támogatásával. Fejlesztő munkánkat játékon keresztül végezzük, személyes tapasztalásra alapozzuk. Családi Nap programunkat szakmai tapasztalatunk alapján állítottuk össze, mely az önfeledt szórakozáson túl különböző kompetenciák fejlesztésére ad lehetőséget és sikerélményt nyújt a résztvevők számára. A konkrét programot mellékletben csatolt ismertetőnkben láthatja, melyet igénye szerint alakíthat.

A „Több, mint játék” című családi programunk megrendelésével közös célunkat támogatja, mellyel Ön is tesz egy lépést a családokért és az alapítványi célok megvalósulásáért.

Game Station / Családi játszóház óriás játékokkal

Játszóházunkban az elgondolkodtató egyéni játékok mellett megtalálhatóak a közkedvelt társasjátékok és a legújabb nemzetközi újdonságok is. Logikai feladványainkat és óriás méretben készült játékainkat minden korosztály élvezi. A térlátást fejlesztő összerakható játékok és az ördöglakatok kihívást jelentenek kicsiknek, nagyoknak egyaránt. Játékmestereink segítségével sikerélményhez juttatunk minden próbálkozót.

Családi nap- game staiton

Szivárványvíz- játék vízzel és színekkel

Zenés interaktív szórakoztató program. Programunkon hatalmas szappanbuborékokat varázsolunk, mindezt sok zenével, tánccal és mókával.

Henna festés

Hennafestőnk maga keveri festékét, ügyelve a jó minőségre. Kisebb, de látványos, 5-15 perc alatt elkészülő motívumokkal sok vendégnek szerez örömteli perceket.

Látványos családi vetélkedő

Vidám, látványos feladatsor, mely során hol a gyerekek ügyességére vagy fantáziájára, hol a felnőttek erejére vagy logikájára van szükség. Pl: képkirakó, evőverseny, gólya viszi a fiát, gyűrűk ura, mocsárjárás, kötélhúzás, labda adogatás stb.

Családi nap - vetélkedő

További programjaink:

  • Nemez tulipánkészítés
  • A csodaernyő játékai
  • Cside-csuda móka Zsuzsmó bohóccal
  • Szélforgókészítés
  • Léggömbszobrászat
  • Csúszdás légvár
  • Arcfestés
  • Csillámtetoválás