1072 Budapest, Dob utca 52. +36 30 912 25 34 iroda@kamaszter.hu
Te miben vagy tehetséges?

A Kamasztér Alapítvány a Fenntartható Fejlődésért programja

Kinek szól?

Minden olyan felelős vállalatnak, akit érdekel a jövő alakulása, a munkatársak viszonyulása és a tehetséges munkavállalók felkutatása, támogatása.

A programról

Mi a Kamasztér Alapítványnál azt valljuk, hogy mindenki tehetséges valamiben. Magyarországon nincs hiány tehetséges munkaerőben, de előfordul, hogy kivételes tudásuk, képességük mellett vannak olyan gyengeségeik, melyek akadályozzák őket a tehetségük kibontakoztatásában.

Úgy gondoljuk, hogy megfelelő önismerettel ezek az akadályok leküzdhetők, és megfelelő motivációval minden munkavállalóból kihozható az a plusz erőforrás, mely hozzáadott értéket képvisel a vállalat számára.

Ebből a megfontolásból indítottuk el a „Te miben vagy tehetséges?” programunkat, melynek célja, hogy minden résztvevő megtalálja magában azt az erősséget, mely hozzájárul saját fejlődéséhez és a munkakörnyezet támogatásához.

A program egyedülálló Magyarországon, hiszen olyan szabadidős program keretében valósítjuk meg mindezt, ami mélyen betekintést enged egymás zárt világába.

Mivel telik a nap?

Kreatív Sátor – játék készítés, Torrance körök teszt, szokatlan felhasználások próbája -game kapocs, szívószál, radír, ceruza stb

Ügyességi Sátor – látványos ügyességi játékok-vetélkedők, ügyességi táblás játékok, térbeli kirakók

Logikai Sátor – logikai táblás játékok, logikai feladványok, ördöglakatok

Kommunikációs Sátor – Te hogyan reagálsz kérdőív, kommunikációs és asszociációs játékok

Önismereti Sátor – tesztek, önismereti játékok, kártyás játékok, Milyen állat vagy? Ki vagyok én? – gondolati térkép készítése

Motivációs Sátor – motivációs üzenetek, pozitív gondolatok

e miben vagy tehetséges

Miért érdemes részt venni?

A „Te miben vagy tehetséges?” program lehetőséget nyújt a résztvevőknek egy pillanatra megállni önmagukat, megvizsgálni személyiségüket, más szemmel nézni munkatársaikra, családtagjaikra. Mindezt játékos keretek között szakemberek támogatásával, könnyed, vidám hangulatban, sok-sok élményszerzés közben.

Több mint rendezvény

A tehetségfejlesztés területén végzett 15 éves szakmai tapasztalatunkkal, saját készség- és képességfejlesztő módszertanunk alapján állítottuk össze szórakoztató, gondolkodtató, szabadidős programunkat, mely interaktív tevékenységet biztosít a résztvevők számára. A programban található játékos feladatok különböző kompetenciaterületeket érintenek, melyek elgondolkodtatnak, megmérettetnek, sikerélményt nyújtanak. A gondolkodást serkentő játékok mellett saját játék készítésére, tesztek kitöltésére és tartalmas önismereti beszélgetésekre is lehetőséget kínálunk.

A program előnyei:

  • folyamatosan be lehet kapcsolódni, és bármikor abba lehet hagyni
  • néhány perc eltöltése is elegendő a sikerélményhez
  • egyszerre 30-50 főt tudunk foglalkoztatni
  • nem lehet megunni, mindenki talál a saját érdeklődésének megfelelő játékot, feladatot

Játékmestereink segítségével sikerélményhez juttatunk minden részvevőt. A programot képzett játékmesterek vezetik. Alapítványunk egyedülálló tárgyi, személyi és szakmai háttérrel állította össze ezt a programot, mely kellemes, különleges és maradandó emléket biztosít a résztvevőknek.