Ajándékozz törődést

Kérem segítsen, hogy segíthessünk, és

Legyen az Ön cége a Karácsony Hőse!

A koronavírus járvány megjelenése nagymértékű bizonytalanságot hozott a családok, és főként a gyermekek életébe. Az otthonokban és az online térben is nagyobb a feszültség, és ezáltal a veszély is. A családban és a virtuális térben történő bántalmazás a gyermekek egészségének, fejlődésének sérelmét eredményezi, akár fizikai tünetekkel is járhat. Vannak gyerekek, akik önkárosító magatartással próbálnak meg átlendülni a nehézségeken, étkezési zavarok alakulnak ki náluk, legsúlyosabb esetben akár saját életük ellen is fordulnak.

Minden gyermeknek joga van a biztonsághoz, törődéshez, szeretethez!

Mi így gondoljuk a Kamasztér Alapítványnál, és ezt igyekszünk megadni nekik. Karácsonyi programunk során Ch@tpontunk mellett önismereti foglalkozások alkalmával 

  • erősítjük meg a gyermekeket saját készségeikben és képességeikben
  • növeljük önbizalmukat
  • fejlesztjük érzelmi intelligenciájukat
  • megtanítjuk őket problémát megoldani és kezelni a stresszt.
A programot egy életre szóló tábori élménnyel zárjuk, hogy a kialakított kapcsolatok személyessé válhassanak. Támogassa ön is programunkat – legyen az Ön cége példamutató a gyermekek megsegítésében!
 

Minden gyermeknek joga van a biztonsághoz, törődéshez, szeretethez!

A program kedvezményezettjei Magyarországon élő problémával küzdő gyermekek és kamaszok, akik a Támasztér Ch@tponton keresztül az Alapítvány hatókörébe kerülnek. Egy gyermek részvételi költsége 300 dollár, célunk 100 gyermek bevonása a programba. A program költségvetése tartalmazza a

  • gyermek részvételi díját
  • az önkéntes segítők képzését, szupervízióját, 
  • az internetes szolgáltatás Ch@tpont üzemeltetési költségét
  • hirdetési költségeket
  • a száz fős tábor lebonyolításásának költségét.
Projektünk erre a társadalmi szintűvé vált problémára nyújt megoldást!
 Biztonságos szociális tér létrehozásával és támogató személyes kapcsolatokkal szeretnénk a bántalmazott gyermekeket megerősíteni, lelki állapotukon javítani. 

Milyen időkeret között van szükségünk a pénzre?

A programot 2020 november és 2021 június között tervezzük megvalósítani. 

Hálásak vagyunk!

Hálásak vagyunk, hogy időt szánt projektünk megismerésére és érdemesnek találta arra, hogy elgondolkozzon támogatásán. Sokat jelent nekünk, ha az Ön vállalata a támogatás mellett dönt, hiszen ezzel egy társadalmilag hasznos projekt megvalósulásához járulnak hozzá. Támogatás esetén vállaljuk, hogy tájékoztatjuk a projekt megvalósulásának eredményeiről, a támogatások felhasználásáról. Köszönjük, hogy figyelmet szentelt ránk!

Kamasztér Alapítvány

Értéket teremtünk és építjük a jövőt!

Bankszámlaszámunk: Magnet Bank

16200106-11654892