1072 Budapest, Dob utca 52. +36 30 912 25 34 iroda@kamaszter.hu
DSCF9014

Coaching technikák szülőknek

Ezen a képzésen olyan coaching eszközöket és pszichológiai ismereteket sajátíthatsz el, amelyek segítségével szeretetteljes, elfogadó, békés kapcsolatot tudsz fenntartani kamasz vagy kamaszodó gyermekeddel. Megfelelő támogatást tudsz neki nyújtani nehéz éveiben, mely egy életre megalapozza kettőtök jó kapcsolatát. A képzést a kamaszokkal, pedagógusokkal és szülőkkel folytatott együttműködésünk közel 20 évi szakmai tapasztalatából és tehetségfejlesztő gyakorlatunkból állítottuk össze. Így állíthatjuk, hogy igazi problémákra valós megoldásokat nyújt!

A képzésen az alábbi kérdésekre is választ kapsz:

       • Hogyan értethetnéd meg magad gyermekeddel és hogyan érthetnéd meg őt?
       • Hogyan kezeld a konfliktusaidat gyermekeddel kapcsolat rombolás nélkül?
       • Hogyan lehet együttműködésre bírni a lázadó kamaszt?
       • Hogyan reagálj a dühkitörésre, szemtelenségre, tiszteletlenségre?
       • Hogyan nevelj önállóan gondolkodó, egészséges önbizalommal rendelkező gyermeket?
       • Hogyan lehet megélni és nem túlélni a gyermek kamaszkorát?

Mit nyerhetsz a részvétellel? Megtanulod kezelni a kamasz ellenállását, lázadását, és megérted viselkedését. Megtanulsz úgy kérdezni és figyelni, hogy a gyermeked érezni fogja a bizalmadat, elfogadásodat, hogy komolyan veszed őt, fontos számodra az ő véleménye. A második nap végére ura leszel az érzelmeknek, és megfelelő mederbe tudod terelni a beszélgetéseiteket.

A program témája: bevezetés a gyermekekkel és kamaszokkal való coachingba.

A tréning során a résztvevők:

 • – saját példájukon keresztül gyakorolhatják a kapcsolatjavító coaching legfontosabb elemeit, kiemelten azokat, amelyek különösen hasznosak a gyermekekkel és kamaszokkal folytatott beszélgetésekben
 • – megismerkednek a kapcsolatépítés pszichológiai eszközeivel és beépítik azokat saját gyakorlatukba
 • – megtanulnak támogató kérdésekkel eredményes coaching beszélgetést folytatni.

A két napos képzés díja 66.000 Ft. Pároknak és Pártoló tagoknak 20% kedvezményt biztosítunk!

A képzés díját az alapítvány Magnet Banknál vezetett számlájára utald! Kamasztér Alapítvány, Magnet Bank: 16200106-11654892. Közlemény: Coaching szülőknek. 

Fizetési határidő a képzést megelőző nap!

2022 tavaszán és nyarán a következő időpontokban indítunk képzéseket:

Május

14-15 (Betelt!)

20-21 (péntek – szombat)

Június

11-12 (szombat – vasárnap)

24-25 (péntek – szombat) 

Július

2-3 (szombat – vasárnap)

8-9 (péntek – szombat) 

Augusztus

Egyéb információk: A képzés klasszikus tréningformában valósul meg, személyes jelenléttel, kis létszámú csoportokban. Helyszín:  Budapest, Graphisoft park (ingyenes parkolási lehetőség az Auchannál). Étkezési lehetőség a park éttermeiben vagy közös rendeléssel a csoport igényeinek figyelembevételével. 

A csoportok minimum 6 fővel indulnak. A maximális csoport létszám 12 fő. A képzésről bemutató órákat tartunk. Ezek időpontjait a Kamaszokra FelkéSZÜLŐ Facebook csoportunkban tesszük közzé. Csatlakozz szülői közösségünkhöz, hogy naprakész információkkal rendekezhess!  A jelentkezési lapon tudsz időpontot választani. Jelentkezési határidő minden meghirdetett képzési időpont előtti kedd éjfél. Bármilyen kérdésed, észrevételed van a képzéssel kapcsolatban jelezd nekünk!

Rólunk mondták - visszajelzések a képzésről

 

Figyelem magamra. Önismeret. Önreflexió. Figyelem másokra. Empátia. Elfogadás. Hitelesség. Tranzakció analízis. Hatékony eszközök. Kérdéstechnika. Játék. Jó hangulat. Profizmus. Én ezt kaptam. Minden olyan szülő figyelmébe ajánlom ezt a képzést, aki tenni akar személyes- és gyermeke fejlődéséért. (Bernadett)

Nem tudtam pontosan mit takar a képzés címe, de többet kaptam a vártnál. Az életem több területén hasznosítom.

(Márta – 2 gyermekes anyuka)

A részleteket ismertem (TA, Gordon) de az összefüggés és alkalmazás volt új. Éppen erre volt szükségem. 

(Judit – 2 kamasz anyukája)

Az információk részben jelentettek újdonságot, viszont a logikai összefüggésük maximálisan és így érthetőbbé és „könnyebben” alkalmazhatóvá válnak. 

(Csilla – 3 kisgyermek anyukája)

Olyan értékekkel távoztam a tréningről, mely az életem további részére is nyilvánvalóan hatással lesz. A tréning az eddig meglevő ismereteimet is új módon, új nézőpontból rendszerezte, így azokat is más szemmel látom, szélesebb összefüggésekkel. Higgadt bölcsességet tanultam meg ebben a néhány napban, hogy lehet nyitott kézzel és szívvel szeretni.

Nagyon sok újat hallottam, tanultam sajátítottam el. Volt feladat, ami nehezen ment, mert nehéz „átkódolni” az agyunkat ezekre a technikákra.  Az előadó olyan szinten adta át a tudását, hogy nem tudtunk nem odafigyelni. Az eszközök, amiket használt, igényesek voltak és egyszerűek. Mindig odafigyelt minden apró részeltre.

Örülök, hogy részt vettem ezen a képzésen, mert olyan új technikákkal ismerkedhettem meg, amiket tudok a mindennapi életben alkalmazni. Úgy gondolom, hogy hasznos képzés volt. Köszönöm Balog Edinának a türelmet és azt, hogy segített nekem elsajátítani ezeket a technikákat. Valóban életszerű szituációk során gyakorolhattunk.

Tudom, hogy három nap alatt nem lehet elsajátítani számtalan új technikát, de az elmúlt két hétben minden nap eszembe jut a továbbképzés egy adott napi történés kapcsán.   Úgy tűnik, az útra ráléptem……

(Eszter – négy gyermek anyukája)

Hálásan köszönöm, Edinának ezt a három napot, mely során megismerkedtem e technikával és most már csak rajtam áll, hogy hogyan tudom beépíteni a mindennapjaimba, hogy pozitív irányba változzon a kommunikációm, ezáltal az emberi kapcsolataim.

(Timea – unokákat nevelő nagyi)

Ezt a képzést intézményi szintre kellene emelni, hogy azok az emberek, akik más emberek irányításával, tanításával, nevelésével foglalkoznak – beépült, tudatos kommunikációs eszközökkel rendelkezzenek.

(József – három gyermekes apuka)