1072 Budapest, Dob utca 52. +36 30 912 25 34 iroda@kamaszter.hu
Coachingtechnikák szülőknek

Ezen a képzésen olyan coaching eszközöket és pszichológiai ismereteket sajátíthatsz el, amelyek segítségével szeretetteljes, elfogadó, békés kapcsolatot tudsz fenntartani kamasz vagy kamaszodó gyermekeddel. Megfelelő támogatást tudsz neki nyújtani nehéz éveiben, mely egy életre megalapozza kettőtök jó kapcsolatát. A képzést a kamaszokkal, pedagógusokkal és szülőkkel folytatott együttműködésünk közel 20 évi szakmai tapasztalatából és tehetségfejlesztő gyakorlatunkból állítottuk össze. Így állíthatjuk, hogy igazi problémákra valós megoldásokat nyújt!

A képzésen az alábbi kérdésekre is választ kapsz: Hogyan értethetnéd meg magad gyermekeddel és hogyan érthetnéd meg őt? Hogyan kezeld a konfliktusaidat gyermekeddel kapcsolat rombolás nélkül? Hogyan nevelj önállóan gondolkodó gyermeket? Hogyan lehet megélni és nem túlélni a gyermek kamaszkorát?

Mit nyerhetsz a részvétellel? Megtanulod kezelni a kamasz ellenállását, lázadását, és megérted viselkedését. Megtanulsz úgy kérdezni és figyelni, hogy a gyermeked érezni fogja a bizalmadat, elfogadásodat, hogy komolyan veszed őt, fontos számodra az ő véleménye. A harmadik nap végére ura leszel az érzelmeknek, és megfelelő mederbe tudod terelni a beszélgetéseiteket.

A program témája: bevezetés a gyermekekkel és kamaszokkal való coachingba.

A három tréningnap során a résztvevők:

– saját példájukon keresztül gyakorolhatják a kapcsolatjavító coaching legfontosabb elemeit, kiemelten azokat, amelyek különösen hasznosak a gyermekekkel és kamaszokkal folytatott beszélgetésekben

– megismerkednek a kapcsolatépítés pszichológiai eszközeivel és beépítik azokat saját gyakorlatukba -megtanulnak támogató kérdésekkel eredményes coaching beszélgetést folytatni

+ 1 egyéni coaching ülés. A képzés után egyéni coachingülésen vehetsz részt, ahol a saját nehézségeidhez kapsz támogatást.

A képzéseket negyed évente egyszer tartjuk, kérd ezzel kapcsolatos tájékoztatónkat.