1072 Budapest, Dob utca 52. +36 30 912 25 34 iroda@kamaszter.hu

Z Gen Mátrix -
munkahelyi közösségépítő program

Mi a Kamasztér Alapítványnál azért dolgozunk, hogy a fiataloknak egy szebb jövőt biztosítsunk. Ha az első munkahelyeiken megállják a helyüket, az a biztos jövőt jelentheti számukra. A kezdeti sikerek csökkentik a nagy mértékű bizonytalanságukat, szorongásaikat, mely napjaink társadalmi helyzetéből fakad. Ennek érdekében hoztuk létre Z Gen Mátrix szolgáltatásunkat, hogy elősegítsük a fiatalok munkahelyi integrációját és megszerettessük velük a munka világát.

Saját módszertan alapján dolgozunk, mely megadja mindazt a támogatást, melyre a Z generációnak szüksége van. Merítettünk az agilitás eszköztárából és a sport pszichológia teljesítménynövelő módszereiből. Mi beszéljük a nyelvüket, ezzel a szolgáltatással meg tudjuk alapozni az elköteleződésüket. Elérjük, hogy szeressék a munkájukat, lelkesen végezzék feladataikat, lássanak benne fantáziát és kihívást.

Ez a szolgáltatás arra a vállalatokat egyre sűrűbben érintő problémára ad megoldást, hogy nehéz vállalati szinten a Z generációs fiatalokat elkötelezni. Ha nem érzik jól magukat a munkahelyükön, azonnal tovább állnak. Ez sokba kerül a vállalatnak, és nyomot hagy, mint kudarc a fiatalokban. Hiszen ők a másik oldalon ezt úgy élik meg, hogy nem kapnak elég figyelmet, sem kellő pozitív visszajelzést, nem érzik fontosnak magukat, nem látják a fejlődési lehetőséget és így maradni nem akarnak. Programunk ezt a hiányt hivatott pótolni a fiatalokban, megadni számukra mentálisan mindazt, amire szükségük van.

A Z Gen Mátrix programunk a munkavállalói jólét és a munkavállaló mentális egészségének megőrzése révén illeszkedik az ESG elvárásokhoz. Az ENSZ által kijelölt fenntarthatósági fejlődési célok közül a 3. ponthoz, az egészség és jólét elváráshoz kapcsolódik.

Tevékenységünket monitorozzuk, a fiatalokkal élő kapcsolatot létesítünk, visszajelzéseket kérünk. A HR-nek havonat feed backet adunk.

Szolgáltatásunkkal levesszük az Ön válláról a terhet, csökkentjük a fluktuációt, növeljük a Z generációs munkaerő hatékonyságát. Ezáltal pénzt takarítunk meg az Ön vállalata számára.Társadalmi hatás

A PROGRAMRÓL

A Z Gen Mátrix egy komplex munkahelyi integrációs program, kimondottan a Z generáció igényeire kidolgozva. Olyan impulzusokat kapnak általa a pályakezdő fiatalok, melyek alapvető generációs szükségleteiket elégítik ki. Megkapják azt a figyelmet, törődést, elismerést és biztonságos légkört, melyben kibontakoztathatják egyéniségüket. Az ő eszközeiket használva az ő platformjaikon. A program által megélhetik a „valahová tartozás” élményét, természetesen a virtuális térben, hiszen ez az ő közegük, itt szeretnek közösségi hálót építeni, információkat gyűjteni, egymáshoz kapcsolódni. Motivációjukat az ingergazdag környezet kialakításával tudjuk fenntartani.

Programunk rugalmas, gyorsan reagál a változásokra, vállalati igényre szabható, bővíthető és fejleszthető. 

Basic csomag

Közösségépítés és a munkahelyi kapcsolati háló kialakítása. Egy erre alkalmas platformon, ahol kapcsolódni tudnak egymáshoz. 

Minden munkanap reggelt motiváló, lelkesítő, pozitív energiát nyújtó üzenetekkel indítunk a közösségi chat felületen, melyből a nap során meríteni tudnak jó érzéseket, lendületet. 

 

Minden résztvevő lehetőséget kap lelki támogatásra személyes chat formájában munkanapokon délután 16-20 óra közötti időszakban.

Az alapcsomagon felül vállasztható kiegészítő lehetőségek:

Minden héten hétfő reggel, extra motivációt nyújtó találkozás kisebb csapatoknak egy órában.

 

Folyamatosan változó világunkban, a több generációs munkahelyek, egyre nagyobb kihívást jelentenek egyéni és szervezeti szinten egyaránt. A jól bevált működési mechanizmusok elavulnak, helyettük szemléletváltásra, új módszerek bevezetésére, a gondolkodásmód megváltoztatására, hatékony kommunikációra van szükség. Azok lesznek sikeresek ebben a nehéz helyzetben, akik megújulásra, gyors döntésekre, azonnali reakciókra képesek. A Z Gen Együttműködést elősegítő tréningünk az emberi tényezők fontosságára hívja fel a figyelmet. A tréning érinti a belső motiváció, az önszabotázs, a tudatos és tudatalatti működés, a játszmamentes kommunikáció alapjait. A tréningen olyan módszereket, technikákat sajátíthatnak el a résztvevők, melyet az alapítvány szakemberei használnak a segítő folyamataikban, igen hatékonyan. Ezek a módszerek, segítik az egyéni ill. kollektív probléma megoldást, hozzájárulnak a motiváló munkahelyi légkör kialakításához, a munkakapcsolatok megerősítéséhez, az elköteleződéshez és az elégedettséghez.

A gyakorlatorientált tréning önismereti tapasztalatokat is nyújt a résztvevőknek. A tréning három modulból áll. A modulok egymásra épülnek és modulonként 8 órát vesznek igénybe. A modulok külön-külön is kérhetők. Minimum résztvevői létszám 6 fő maximum 10 fő.

 

A szabaduló szoba egy innovatív érzékenyítő program, mely a Z generáció munkahelyi nehézségeit dolgozza fel. A szabadulószoba célja játékos formában közelebb hozni egymáshoz a generációkat a munkahelyen. Fő szereplőnk János, aki csoportvezetőként dolgozik a cégnél és fiatal beosztottját Sacit támogatja. Saci nemrég került a céghez, nem igazán találja a helyét, melyet az is nehezít, hogy nemrég költözött a fővárosba. Saci pár napja eltűnt, nem jelentkezik be a meetingekre, nem ad hírt magáról, ezért a kollegák nyomozni kezdenek…. 

A játék érinti a beilleszkedési nehézség, a magány, a zaklatás, a stressz és a testképzavar témáját. A játék során a résztvevők megismerkednek a Z generációt képviselő “szereplőkkel” és problémáikkal, nyomokat, kódokat keresnek, melyek a következő feladathoz szükségesek. A játék végén mindenkirre szükség lesz a kiszabaduláshoz.

Az egyéni célok és a vállalati célok összehangolása workshopok formájában, kisebb csoportokban. 

CSOMAGOK ÉS ÁRAK

Áraink bruttó árként értendőek, szolgáltatásaink ÁFA mentesek.

Basic
/ hó
Ft950 000
A magabiztos alapok
✅ minimum 3 hónap
✅ max. 50 fő
✅ Közösségépítés
✅ Napindító chat
✅ Lelki segély
Lelkesítő hétfők
Tréning
Csapatépítés
Jövőtervezés
✅ Havi feedback a HR-nek
megrendelem
Start
/ hó
Ft1 350 000
Start a közösség erejével
✅ minimum 3 hónap
✅ max. 50 fő
✅ Közösségépítés
✅ Napindító chat
✅ Lelki segély
✅ Lelkesítő hétfők /12 alk.
Tréning
Csapatépítés
Jövőtervezés
✅ Havi feedback a HR-nek
megrendelem
Plus
/ hó
Ft1 950 000
Kisebb csapatok nagy céljaiért
✅ minimum 6 hónap
✅ max. 50 fő
✅ Közösségépítés
✅ Napindító chat
✅ Lelki segély
✅ Lelkesítő hétfők / 24 alk.
✅ Tréning
Csapatépítés
Jövőtervezés
✅ Havi feedback a HR-nek
megrendelem
Extra
/ hó
Ft2 450 000
Minőségi ugrás
✅ minimum 12 hónap
✅ max. 100 fő
✅ Közösségépítés
✅ Napindító chat
✅ Lelki segély
✅ Lelkesítő hétfők /48 alk.
✅ Tréning
✅ Csapatépítés
✅ Jövőtervezés
✅ Havi feedback a HR-nek
megrendelem


EGYÉB SZOLGÁLTATÁSAINK CÉGEKNEK

Levesszük a dolgozó szülők válláról a terhet azzal, hogy lehetőséget kínálunk a gyerekeik lelki ill. mentális problémáinak a megoldására. Pszichológusaink és mentálhigiénés szakembereink a kamaszproblémák mellett az alábbi nehézségek esetén is rendelkezésre állnak: 

 • tanulási nehézség
 • figyelemhiány
 • viselkedési problémák
 • önbizalomhiány
 • iskolai zaklatás
 • bántalmazás
 • testkép és étkezési zavar
 • pályaorientáció
 • sportolói mentális problémák
 • stressz, szorogás és egyéb kamaszokra jellemző nehézségek.

Cafetéria programunk 5 alkalom/fős csomagokban vehető igénybe. 1 alkalom 60 perces fejlesztő foglalkozásból áll. A csomag ára a szülői konzultációt is tartalmazza. 

Ez a program hozzájárul a szülők munkahelyi hatékonyságához és a családbarát munkahelyi környezet kialakításához.
A szolgáltatás adómentes juttatásként nyújtható a munkavállalóknak a „továbbképzések az iskolarendszeren kívül” kategóriában.

A cafetéria szolgáltatás díja: 30.000 Ft/alkalom.

Lelkisegély nyújtás havi cafetéria csomagban. 

A megrendelő által preferált chat felületen, vagy az alapítvány saját platformján, pszichológus szakemberek álnak rendelkezésre napi 4 órában. A lelki gondozás chat beszélgetés formájában történik. A munkavállalónak lehetősége adódik minden alkalommal ugyanazzal a pszichológussal beszélgetni amíg a cafetéria csomagja érvényes. 

Ez a program hozzájárul a dolgozók munkahelyi hatékonyságához és a családbarát munkahelyi környezet kialakításához.
A szolgáltatás adómentes juttatásként nyújthatók a munkavállalóknak a „továbbképzések az iskolarendszeren kívül” kategóriában.

A cafetéria szolgáltatás díja: 30.000 Ft/hó. Minimum 10 főtől vehető igénybe. 

A fogyatékkal élő fiataloknak főként a látássérülteknek, extra nehézség a munka világában való eligazodás. Óriási nehézséget okoz számukra beilleszkedni egy új munkahelyen, megismerkedni a kollégákkal, betanulni a napi munkavégzésbe, használni az online platformokat.

Bíró Boglárka látássérült pszichológusunk, saját bőrén tapasztalta meg a megváltozott munkaképességűek nehézségeit, kihívásait az első munkahelyén. Immár szakemberként remekül beszéli a megváltozott munkaképességűek nyelvét, ismeri alapvető szükségleteiket, félelmeiket. Egy érzelmileg támogató, megtartó, ítélkezésmentes légkör biztosításával egyéni mentálhigiénés beszélgetések során támogatja a fogyatékkal élő munkavállaló fiatalokat.

A mentálhigiénés beszélgetések során megtanítja a fiatalt arra, hogy merjen kiállni magáért; tanít számukra adaptív megküzdési stratégiákat; erősíti az önbizalmukat. Boglárka megerősíti őket abban, hogy elhiggyék a fogyatékosság nem akadály, ők is értékes emberek, akik társadalmilag hasznos tevékenységek elvégzésére képesek, önálló döntéseket tudnak hozni, azokért pedig felelősséget tudnak vállalni.

A szolgáltatás online munkatérben történik. 

A szolgáltatás díja: 45.000 Ft/óra

Hátrányos helyzetű iskolákban megvalósuló program. A szabaduló szoba egy innovatív mentális egészségfejlesztő lehetőség Z generációs fiatalok számára. A szabaduló szobában a gyerekek saját világának csapdahelyzeteit mutatjuk be játékosan. A virtuális világból akkor tudnak csak kiszabadulni, ha a magány, a zaklatás, a stressz, az önbizalom hiány vagy a testképzavar jeleit felismerik és megoldást is találnak ezekre a problémákra. A játékban az osztály 5 kisebb teambe szerveződve más-más mentális problémát dolgoz fel. A játék során kódokat keresnek, melyek a következő feladathoz szükségesek. A játék végén mindenkire, azaz mind az 5 csoport megszerzett tudására szükség lesz a kiszabaduláshoz.

A program vállalati önkéntességgel is összevonható. Ebben az esetben a gyerekek a vállalat önkénteseinek segítségével oldják meg a feladatokat. Ajánlott önkéntes létszám 5 fő / alkalom.

A szabadulószoba díja: 350.000 Ft/alkalom

Folyamatosan változó világunkban, a több generációs munkahelyek, egyre nagyobb kihívást jelentenek egyéni és szervezeti szinten egyaránt. A jól bevált működési mechanizmusok elavulnak, helyettük szemléletváltásra, új módszerek bevezetésére, a gondolkodásmód megváltoztatására, hatékony kommunikációra van szükség. Azok lesznek sikeresek ebben a nehéz helyzetben, akik megújulásra, gyors döntésekre, azonnali reakciókra képesek. A Z Gen Együttműködést elősegítő tréningünk az emberi tényezők fontosságára hívja fel a figyelmet. A tréning érinti a belső motiváció, az önszabotázs, a tudatos és tudatalatti működés, a játszmamentes kommunikáció alapjait. A tréningen olyan módszereket, technikákat sajátíthatnak el a résztvevők, melyet az alapítvány szakemberei használnak a segítő folyamataikban, igen hatékonyan. Ezek a módszerek, segítik az egyéni ill. kollektív probléma megoldást, hozzájárulnak a motiváló munkahelyi légkör kialakításához, a munkakapcsolatok megerősítéséhez, az elköteleződéshez és az elégedettséghez.

A gyakorlatorientált tréning önismereti tapasztalatokat is nyújt a résztvevőknek. A tréning három modulból áll. A modulok egymásra épülnek és modulonként 8 órát vesznek igénybe. A modulok külön-külön is kérhetők. Minimum résztvevői létszám 6 fő maximum létszám 10 fő.

A tréning díja 60.000 Ft/fő/modul. 

Interaktív programunk az önfeledt szórakozáson túl lehetőséget nyújt a szülő-gyerek kapcsolat elmélyítésére, a közös élmény megélésére, illetve a munkahelyi kapcsolatok minőségének a javítására.

 • Game Station / Családi játszóház óriás játékokkal, ördöglakatokkal, feladványokkal. Játékmestereink segítségével sikerélményhez juttatunk minden próbálkozót.
 • Keresd meg a szivárványt! – interaktív mesejáték.Meseországunkban együtt éneklünk a Boszorkánnyal, nevetünk a Manóval és önfeledten játszunk a Tündérrel. Kincskereséssel, buboréktánccal, álomszép csodaernyővel fedezzük fel a szivárványt.
 • Óriás szappanbuborék fújás. Hatalmas szappanbuborékokat varázsolunk, mindezt sok zenével, tánccal és mókával. A gyerekek egyedül is próbálkozhatnak.
 • Álomfogó készítés. Egy álomfogó segíthet, hogy megszabadítson a rossz álmoktól és nyugalmasabbá tegye az éjszakát. Mindenki saját ízlése szerint készítheti el.
 • Családi vetélkedő. Vidám, látványos feladatsor, mely során hol a gyerekek ügyességére vagy fantáziájára, hol a felnőttek erejére vagy logikájára van szükség.
 • Nevelési Tanácsadás. Kötetlen beszélgetés nevelési helyzetekről, nehézségekről az alapítvány pszichológusaival és fejlesztő szakembereivel.
 • Egyéb: Csillám tetoválás, Arcfestés, Léggömbszobrászat.

A „Több, mint játék” című családi programunk bevételéből a problémás kamaszoknak lelki segélyt nyújtó Támasztér@csetpontunkat üzemeltetjük.

A rendezvény díja függ a helyszíntől, a résztvevők számától és a programelemek összetételétől.

Érzékenyítő, motiváló, ismeretterjesztő előadás. Az előadás célja a Z generációra jellemző adottságok, igények és szükségletek bemutatása, a velük családi, illetve munkahelyi kapcsolatban állók érzékenyítése, a megértés elősegítése. Az interaktív előadás, rámutat a különböző generációk sajátosságaira, és az egymáshoz való kapcsolódás lehetőségeire.

Az előadás dja függ a helyszíntől és az előadás időtartamától. 

A szabaduló szoba egy innovatív érzékenyítő program, mely a Z generáció munkahelyi nehézségeit dolgozza fel. A szabadulószoba célja játékos formában közelebb hozni egymáshoz a generációkat a munkahelyen. Fő szereplőnk János, aki csoportvezetőként dolgozik a cégnél és fiatal beosztottját Sacit támogatja. Saci nemrég került a céghez, nem igazán találja a helyét, melyet az is nehezít, hogy nemrég költözött a fővárosba. Saci pár napja eltűnt, nem jelentkezik be a meetingekre, nem ad hírt magáról, ezért a kollegák nyomozni kezdenek…. 

A játék érinti a beilleszkedési nehézség, a magány, a zaklatás, a stressz és a testképzavar témáját. A játék során a résztvevők megismerkednek a Z generációt képviselő “szereplőkkel” és problémáikkal, nyomokat, kódokat keresnek, melyek a következő feladathoz szükségesek. A játék végén mindenkirre szükség lesz a kiszabaduláshoz.

A szabadulószoba programunk díja: 350.000 Ft/alkalom

Halmozottan hátrányos helyzetű fiatalok mentálhigiénés támogatása. A támogatást igénylő gyerekeket a Támasztér@csetponton illetve gyermekvédelmi kapcsolatrendszerünkön keresztül érjük el és vonjuk be a fejlesztő programba. 

A Kamsztér Alapítvány közhasznú szervezet ezért az adományozó az adomány értékének 20%-ával csökkentheti az adózás előtti eredményét az Ectv. (2.§, 20. pont) szerint. Tartós adományozási szerződés esetén pedig 40%-al csökkentheti adóalapját!

Az 1%-ból befolyt összeget halmozottan hátrányos helyzetű gyerekek fejlesztésére fordítjuk.

NÉV: Kamasztér Alapítvány

ADÓSZÁM: 18112670-1-41