1072 Budapest, Dob utca 52. +36 30 912 25 34 iroda@kamaszter.hu
Önkéntes leszek

Az alapítvány működése önkéntesek munkájával valósul meg. Az önkéntesek feladata képzések tartása, illetve az aktuális projektek szervezésében és lebonyolításában való részvétel. Az önkéntesek többek között olyan programokon is részt vehetnek, mint a Pszinapszis, Sziget Fesztivál, játszóházak, balatoni táboroztatás. Mindez egy fiatalokból álló, lendületes csapatban, barátságos hangulatban valósul meg.

Amennyiben te is szeretnél csapatunk tagja lenni, és úgy érzed, hogy rendelkezel olyan készségekkel, szakmai tudással, vagy bármivel, amivel segíthetnéd tevékenységünket, jelentkezz hozzánk önkéntesnek egy motivációs levél elküldésével az iroda@kamaszter.hu e-mail címen!

Csetelés Tinikkel
Az önkéntes konkrét feladatai/körülmények: 

Az alapítvány segítő beszélgetést folytat a fiatalokkal csetelés formájában. Olyan önkénteseket keresünk, akik szívesen csetelnek fiatalokkal problémáikról, lelki panaszukról. A felület a Facebook Támasztér @csetpont oldala. Minden önkéntes segítő heti 2 órában délután, az általa választott időben csetel. A csetelés minőségének biztosításához képzésben részesítjük a jelentkezőket. Mindenkit betanítunk! Csapatban dolgozunk.

Szülőcsoport Operátor
Az önkéntes konkrét feladatai/körülmények: 

Olyan önkénteseket keresünk az alapítvány Kamaszokra felkéSZÜLŐ csoportjába, akik szívesen segítenek szülőknek a kamaszokkal felmerülő kihívásokkal kapcsolatban. A szülők támogatásra zárt Facebook csoport működtetünk, ahol átbeszéljük az aktuális nehézségeket. Az önkéntesnek lehetősége van posztok írására, tagok aktivizálására. Ha inspirál téged, hogy együtt tanulhatsz velünk és ezáltal segíthetsz másoknak is legyél csapatunk tagja! 

Social Média Kommunikáció

Az önkéntes konkrét feladatai/körülmények: 

Facebook, Instagram, Linkedin és TikTok oldalunkon lévő kommunikációhoz keresünk fiatalos lendületű, kreatív önkéntest. Előnyt jelent, ha szívesen készítesz rövid videókat, van ötleted a tartalom megjelenítésére és szeretsz csapatban dolgozni. Nálunk kiélheted a kreativitásodat, alkothatsz, létrehozhatsz, a lehetőségeidnek csak a fantáziád szabhat határokat. Gyere tedd próbára magad!

Adománygyűjtő
Az önkéntes konkrét feladatai/körülmények: 

Az alapítvány “Mutass Utat” című kampány szervezésében, lebonyolításában való részvételre keresünk önkéntest. A program a bántalmazott gyermekek támogatására irányul. Olyan önkénteseket keresünk, akik ismerik az online marketing eszközeit, tudják kezelni a social médiát, kreatívak és jó szervező készséggel rendelkeznek. Tapasztalat előnyt jelent.

Sporttanácsadó
Az önkéntes konkrét feladatai/körülmények: 

Utánpótlás sportolók, sportszülők és edzők számára facebook “Fejben dől el” csoport működtetése. A zárt csoportban cikkek írása, motiválás, támogatás, aktivizálás. Valamit workshopok szervezése és a sportoló gyerekeknek tartott mentális fejlesztő programok szervezése, lebonyolítása. Szeretettel várunk csapatunkban!

Kik vagyunk
Közösségszervező
Az önkéntes konkrét feladatai/körülmények: 

 Keressük azt a jófej, lelkes jelentkezőt, – akinek lételeme a szervezés, aki szívesen részt vesz a közösségünk építésében, aki a problémát megoldandó feladatnak látja és örömmel dolgozik azon, hogy csapattársaival együtt jól érezzék magukat a szervezetnél. Fő feladataink: – önkéntesek felvétele, nyilvántartás frissítése, hirdetések kezelése és csapatépítő programok szervezése. HR-es tapasztalat előnyt jelent.