1072 Budapest, Dob utca 52. +36 30 912 25 34 iroda@kamaszter.hu

LELKISEGÉLY CHAT PROGRAM

Hátrányos helyzetű lányok és fiatal nők támogatására

Ez az egyedülálló, különleges program a Magyarországon élő hátrányos helyzetű lányok és fiatal nők támogatására jött létre. A Lelkisegély chat program egyedisége abban rejlik, hogy a segítő kapcsolati munka a Z generáció által kedvelt online chat portálon történik, chatbeszélgetés formájában. Az online felületek országos lefedettséget tesznek lehetővé a projekt számára.

A projekt során 5db női közösséget hozunk létre, a lányok mentális egészségének és életminőségének javítására. A céljaik, álmaik megvalósításában segítjük a fiatalokat, leginkább belső önismereti munkával, mentális fejlesztéssel, lelki támogatással. A motiválásukon túl, megtanítjuk őket reális célokat felállítani, fejben erősnek maradni, a nehézségekkel megküzdeni. Erősségünk az a fajta kommunikáció mely szeretetteljes támogató kapcsolatok kialakítására alkalmas. Így hosszú távon tudunk a programhoz csatlakozóknak segíteni.

Fiatal anyukák közössége

Sok szeretettel várunk a Fiatal anyukák csoportjában! 🥳🥰
Bízunk benne, hogy együtt egy szerető, támogató, elfogadó közösséget hozunk majd létre, amiből valamennyien töltekezni tudunk és gazdagodunk olyan tudással, képességekkel, amelyek kapaszkodót nyújthatnak a legnehezebb élethelyzetekben is. Ha fiatal vagy és már anyuka, csatlakozz hozzánk bátran! 

Sportoló lányok közössége

Mi úgy gondoljuk a Kamasztér Alapítványnál, hogy a sportoló lányok nap mint nap ki vannak téve lelki és fizikai nehézségeknek, bántásoknak, abúzusnak. Egyre gyakrabban találkozunk testkép és táplálkozási zavarban szenvedő fiatal sportolóval. Ezért létrehoztunk egy közösséget számukra, hogy minden olyan lelki támogatást meg tudjunk adni nekik amire csak szükségük van. Ha szeretnél velünk beszélgetni nehéz helyzetedről, vagy szükséged lenne tanácsra, támogatásra, gyere csatlakozz hozzánk. Segítünk!

III. kerületi lányok közössége

A Budapest III. kerületében élő, vagy életvitelszerűen tartozkodó lányoknak szeretnénk ebben a közösségben támogatást nyújtani, mentális, lelki vagy életviteli problémák esetén. Fogunk jó gyakorlatokat megosztani a benneteket érintő kérdésekben. Szervezünk eseményeket, találkozásokat, melyeken szívesen részt vennétek. Szeretnénk, ha kapcsolódnátok egymáshoz a csoporton belül és szeretnénk, ha megosztanátok velünk a nehézségeiteket, gondolataitokat, véleményeteket. Kapcsolódjunk, beszélgessünk!

Pécskörnyéki lányok közössége

Ha Pécsett vagy Pécs környékén élsz és szükségét érzed egy olyan támogató közösségnek akikkel megoszthatod nehézségeidet anélkül, hogy véleményt formálna bárki rólad, gyere csatlakozz hozzánk. Szeretnénk a Pécs körzetében élő lányokat lelkileg támogatni annak érdekében, hogy boldog, kiegyensúlyozott életet élhessetek. 

Szeretettel várunk közösségeinkben!

MIÉRT CSINÁLJUK?